4 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Penmar

Penmar11.03.2017, 17:33:52 ч.

И аз посетих двете от изброените три екскурзии- до Румъния и до Гърция и съм изключително доволна! Има какво да се види, няма да съжалявате, ако изберете тези дестинации!

Отговори на Penmar

vlado

vlado23.06.2015, 12:03:21 ч.

Хей и аз съм пътувал с Karaci Tours, точно по една от описаните дестинации – Гърция и Македония. Беше супер. Програмата е кратка, но достатъчна да смени човек малко обстановката и да се отърси от напрегнатото ежедневие. А Метеора е едно наистина уникално, красиво място. Който има възможност нека си направи една такава екскурзийка, особено ако не е посещавал тези места досега.

Отговори на vlado

Soncheee

Soncheee02.06.2015, 19:25:25 ч.

Аз мога да коментирам уикендите в Истанбул, които предлагат Караджъ турс. Ходила съм няколко пъти и съм много доволна. Впечатлена от града и доволна от обслужването на ТА. Градът наистина е впечатляващ мегаполис. Уникален, събиращ в себе си както традициите и старото, така и новото и европейското. Всичко е така преплетено в едно, че те омайва и запленява. Истанбул си заслужава да бъде посетен и видян от всеки, защото оставя едно друго усещане в душата. Усещане за нещо близко и далечно, нещо ново, различно и все пак пленяващо.

Отговори на Soncheee

Stan_St

Stan_St31.05.2015, 18:07:54 ч.

Привет на всички. Искам да споделя, че уикенд- екскурзията до Румъния: Букурещ, Синая, Бран и Брашов на Караджъ турс наистина си заслужава. С приятелката ми си прекарахме много добре. Бяхме настанени в Hotel Rina Cerbul 2*. Хотела беше приличен. Е, не беше луксозен, но за цената, която платихме за екскурзията, си беше много добре. Имаше и безплатен интернет в стаята. Хотела се намира на два километра от замъка Пелеш в Синая. На отиване не спряхме в Букурещ, но това се компенсира навръщане, когато имахме свободно време да се разходим из града. Най-известната сграда в града е сегашния държавен парламент, който в миналото е бил Двореца на Чаушеску и е втората по големина сграда в света след Белия дом във Вашигтон. Първия ден посетихме Двореца Пелеш, а на втория имахме организирана екскурзия до Бран и Брашов. Посетиме замъка Бран или иначе казано замъка на Дракула. Абе определено човек се разсейва от скучното и еднообразно ежедневие и препоръчвам на всички, които не са ходили по тези места да ги посетят при първа възможност. Ще останете доволни.

Отговори на Stan_St

Добави коментар »

Коментари за "3 идеи за екскурзия през уикенда"
Страница 1 от 1 • Коментари 4

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.