Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям

0 коментара0/5

В една от резиденциите на кралското семейство вече може да се състоят сватбени церемонии. Мястото е дворецът Кенсингтън в Лондон. Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям със сигурност е нещо, за което много двойки биха мечтали!

Дворецът Кенсингтън
Дворецът Кенсингтън © iStock

Всяка булка трябва да се чувства като истинска принцеса на своя сватбен ден. Това би било още по-лесно изпълнимо, ако сватбата се проведе в една от резиденциите на кралското семейство, а именно – дворецът Кенсингтън.

Всички помним невероятната сватба на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011 година. Отскоро се дава възможност на желаещите бъдещи младоженци да се доближат до значимото сватбено събитие, като самите те организират своята сватба в един от домовете на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Добави описание

Принц Уилям и Кейт Мидълтън; Снимка: Guliver/Getty Images

Дворецът Кенсингтън е една от резиденциите на кралското семейство. Той е разположен в квартал Кенсингтън в западната част на Лондон. Построен е през 1704 година от кралица Ана като място за „зимните ѝ портокалови дървета” и от тогава е мястото е официална резиденция на британското кралско семейство. Днес дворецът със сигурност е място за невероятни събития.

Лондон – голям, богат и известен >>>

Държавните помещения на двореца Кенсингтън са отворени за обществеността и управлявани от неправителствена благотворителна организация. Офисите и частните зони за настаняване в двореца пък са отговорност на княжеския двор.

Добави описание

Дворецът Кенсингтън предлага възможност за сватба със 120 гости, като през лятото може да се използва и прилежащата каменна тераса. Цената на това удоволствие разбира се не е никак малка – началната сума е около 15 000 долара. В нея не се включват данъци и кетъринг.

От двореца Кенсингтън имат и изискване – младоженците трябва да се придържат към предварително одобрен списък с места, с чиято помощ могат да организират своята сватба.

Прочетете още:

Малдивите – да се ожениш в рая

Последното „препятствие” пред желаещите да сключат брак в двореца Кенсингтън са ограничените дати. Заради защитата на двореца като историческо място в него могат да се провеждат само по 80 събития годишно.

Добави описание

Една двойка вече направи своята сватба в двореца Кенсингтън. Става въпрос за Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд, които си казаха „да” в резиденцията на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2015 година.

А вие бихте ли искали да направите сватбата си в дореца Кенсингтън, ако имахте тази възможност?

31.01.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям".

Още от "По света"

10 необикновени плажа по света

10 необикновени плажа по света

Вече сме на вълна лято и море, затова решихме да си направим една виртуална екскурзия до най-необикновените плажове по света.

Олесун – сюрреализъм от скандинавски тип

Олесун – сюрреализъм от скандинавски тип

Не случайно Олесун се смята за най-красивия град в Норвегия. Комбинацията от омайна алпийска природа и градска действителност в стил Арт-нуво превръща някогашното рибарско градче в сюрреалистичен скандинавски шедьовър,който трябва да видите.

5 цветни природни забележителности

5 цветни природни забележителности

Природата е най-великият художник. Нейно дело са едни от най-красивите цветни забележителности по света. Вижте 5 от най-красивите цветни природни кътчета в света.