Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям

0 коментара0/5

В една от резиденциите на кралското семейство вече може да се състоят сватбени церемонии. Мястото е дворецът Кенсингтън в Лондон. Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям със сигурност е нещо, за което много двойки биха мечтали!

Дворецът Кенсингтън
Дворецът Кенсингтън © iStock

Всяка булка трябва да се чувства като истинска принцеса на своя сватбен ден. Това би било още по-лесно изпълнимо, ако сватбата се проведе в една от резиденциите на кралското семейство, а именно – дворецът Кенсингтън.

Всички помним невероятната сватба на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011 година. Отскоро се дава възможност на желаещите бъдещи младоженци да се доближат до значимото сватбено събитие, като самите те организират своята сватба в един от домовете на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Добави описание

Принц Уилям и Кейт Мидълтън; Снимка: Guliver/Getty Images

Дворецът Кенсингтън е една от резиденциите на кралското семейство. Той е разположен в квартал Кенсингтън в западната част на Лондон. Построен е през 1704 година от кралица Ана като място за „зимните ѝ портокалови дървета” и от тогава е мястото е официална резиденция на британското кралско семейство. Днес дворецът със сигурност е място за невероятни събития.

Лондон – голям, богат и известен >>>

Държавните помещения на двореца Кенсингтън са отворени за обществеността и управлявани от неправителствена благотворителна организация. Офисите и частните зони за настаняване в двореца пък са отговорност на княжеския двор.

Добави описание

Дворецът Кенсингтън предлага възможност за сватба със 120 гости, като през лятото може да се използва и прилежащата каменна тераса. Цената на това удоволствие разбира се не е никак малка – началната сума е около 15 000 долара. В нея не се включват данъци и кетъринг.

От двореца Кенсингтън имат и изискване – младоженците трябва да се придържат към предварително одобрен списък с места, с чиято помощ могат да организират своята сватба.

Прочетете още:

Малдивите – да се ожениш в рая

Последното „препятствие” пред желаещите да сключат брак в двореца Кенсингтън са ограничените дати. Заради защитата на двореца като историческо място в него могат да се провеждат само по 80 събития годишно.

Добави описание

Една двойка вече направи своята сватба в двореца Кенсингтън. Става въпрос за Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд, които си казаха „да” в резиденцията на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2015 година.

А вие бихте ли искали да направите сватбата си в дореца Кенсингтън, ако имахте тази възможност?

31.01.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям".

Още от "По света"

Най-малките държави – туристически бижута

Най-малките държави – туристически бижута

Дори в най-малките държави в света, има какво да откриете. Всяка от държавите, за които ще ви разкажем, има с какво да се похвали и какво да ви покаже. Вижте 10 от най-малките държави в света и техните забележителности.

Остров Мае – господарят на Сейшелите

Остров Мае – господарят на Сейшелите

Ако искате да разберете с какво Сейшелите привличат толкова туристи, идете на остров Мае. Наследник на креолски и британски нрави, той е типичният пример за екзотична дестинация. Подчинете се на обаянието на остров Мае – господарят на Сейшелите.

Най-красивите градове в Европа през зимата

Най-красивите градове в Европа през зимата

Зимата е един от най-романтичните сезони. В някои градове обаче атмосферата е по-приятна от други. Вижте 10 европейски градове, които са много красиви през зимата.