Защо си струва да почивате на Санторини?

1 коментар0/5

Дестинация:
Санторини - Гърция;

Едно от най-красивите кътчета в Гърция безспорно е Санторини. Остров, който спокойно може да се нарече „рай“. Място, където времето сякаш е спряло и всичко е идилично – точно като в приказка.

Добави описание

Снимка: iStock

Гърция е една от най-популярните летни дестинации за българите. Това не е случайно. Нашата съседка предлага красива природа и добро обслужване на приемливи цени, а разстоянието до избрания курорт може да бъде изминато с кола.

Една от перлите на Гърция е Санторини. Едва ли има човек, който да не е попадал на някоя приказна снимка от този остров и да не е мечтал да се озове там. Санторини е притегателно място не само за българи, но и за туристи от целия свят.

Санторини – вулканичният рай >>>

Островът съчетава красиви плажове, невероятна природа, древни градове, ресторанти със страхотна кухня, активен вулкан, както и идилична романтична атмосфера. Разбира се, Санторини има още много прекрасни неща, с които да ви очарова и изненада.

Само трябва да поискате да го видите. Ако все още имате съмнения защо си струва да посетите именно този гръцки рай, просто разгледайте следващите спиращи дъха снимки.

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

Санторини

А вие били ли сте вече в Санторини? Какви са впечатленията ви?

21.06.2016/Милена Алексиева

1 коментарДобави коментар »

Ева

От Ева04.07.2016, 14:21 ч.

Вече стана много прехвален този остров. Не може да се отрече че е красив и си заслужава да се посети поне веднъж живота, но все пак .. малко е прекалено :)

Виж всички коментари за "Защо си струва да почивате на Санторини?".

Още от "По света"

Касис – с дъх на френско грозде

Касис – с дъх на френско грозде

Курортът Касис е поредният отличителен диамант в лазурната корона на Средиземноморието. Касис е за ценителите на първокласното френско вино и на спиращата дъха природа. Касис е за всички онези, които умеят да се наслаждават на красивото.

Пътешествия като в романите

Пътешествия като в романите

По стъпките на Дюма, Жул Верн, Джейн Остин, Стендал, Кафка и Робърт Луис Стивънсън. 5 вълнуващи идеи, взети назаем от „101 места за романтика“

Амстердам – култура, цветя и...още нещо

Амстердам – култура, цветя и...още нещо

Наричат Амстердам северната Венеция. Със своите над 160 канала, 1281 моста и над  2000 „плаващи“ жилища, градът безспорно би могъл да бъде сравнен с италианската си „посестрима“.