Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

0 коментара0/5

Знаете ли за хотел „Монте Кристо“ в Благоевград?

Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

Хотел „Монте Кристо“  в Благоевград е единственият в района със спа център с минерална вода.  Спа центъра  разполага с акватоничен басейн с минерална вода, джакузи, сауна, парна баня, турска баня, лакониум, масажни ванички за ходила и кнайп пътека.

Хотел „Монте Кристо“  4*, Благоевград  разполага с  конферентна зала, която е изключително подходяща за провеждане на обучения, конференции и семинари. Хотелът е бил домакин на редица национални и международни мероприятия многократно.  Залата е без колони, с естествена дневна светлина и изглед към парка пред  хотела.  Като комплимент организаторите  получават  преференциални цени за настаняване, безплатно ползване на офис техника, озвучаване и интернет достъп. Хотелът предлага изключително разнообразие от кафе-паузи и работни обяди.  За  завършек на работния ден ресторант „Дантес“ дава възможност да се организира гала-вечеря за участниците с изключително вкусно меню и музикално-артистични  програми.

Хотел „Монте Кристо“  е прекрасен избор за хора, интересуващи се от различни видове туризъм като  бизнес, планински, екологичен, воден, културно-исторически, религиозен, балнеологичен и ски-туризъм.

За повече информация:

МОНТЕ КРИСТО ХОТЕЛ
Благоевград 2700
ул. Иван Рилски №1
Тел:+359 887 603 530
@: reservations@hotelmontecristobg.com
facebook: MONTE Cristo Blagoevgrad
www.hotelmontecristobg.com

 

Още от "Полезно и любопитно"

Необяснимите мистерии на природата

Необяснимите мистерии на природата

Силите на природата са сътворили едни от най-приказните места на Земята. И колкото повече се питаме как са го направили, толкова повече теории пораждаме. Което не ни оставя време просто да се насладим на необяснимите мистерии на природата.

Известни сгради, приети с омраза при откриването си

Известни сгради, приети с омраза при откриването си

Макар и превърнали се в емблематични за страната и града, в който са построени, някои от най-известните сгради в света никак не са били радушно приети при откриването си.