Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

0 коментара0/5

Знаете ли за хотел „Монте Кристо“ в Благоевград?

Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

Хотел „Монте Кристо“  в Благоевград е единственият в района със спа център с минерална вода.  Спа центъра  разполага с акватоничен басейн с минерална вода, джакузи, сауна, парна баня, турска баня, лакониум, масажни ванички за ходила и кнайп пътека.

Хотел „Монте Кристо“  4*, Благоевград  разполага с  конферентна зала, която е изключително подходяща за провеждане на обучения, конференции и семинари. Хотелът е бил домакин на редица национални и международни мероприятия многократно.  Залата е без колони, с естествена дневна светлина и изглед към парка пред  хотела.  Като комплимент организаторите  получават  преференциални цени за настаняване, безплатно ползване на офис техника, озвучаване и интернет достъп. Хотелът предлага изключително разнообразие от кафе-паузи и работни обяди.  За  завършек на работния ден ресторант „Дантес“ дава възможност да се организира гала-вечеря за участниците с изключително вкусно меню и музикално-артистични  програми.

Хотел „Монте Кристо“  е прекрасен избор за хора, интересуващи се от различни видове туризъм като  бизнес, планински, екологичен, воден, културно-исторически, религиозен, балнеологичен и ски-туризъм.

За повече информация:

МОНТЕ КРИСТО ХОТЕЛ
Благоевград 2700
ул. Иван Рилски №1
Тел:+359 887 603 530
@: reservations@hotelmontecristobg.com
facebook: MONTE Cristo Blagoevgrad
www.hotelmontecristobg.com

 

Още от "Полезно и любопитно"

Подарете си един незабравим СПА уикенд

Подарете си един незабравим СПА уикенд

Избягайте от натовареното ежедневие и си подарете истинска СПА почивка през уикенда!

Чувствайте се у дома докато пътувате

Чувствайте се у дома докато пътувате

Част от вълнението на пътуването е новата обстановка далеч от дома. И когато сте във ваканция с компания, това ви се струва приключение. Но ако ви се налага да пътувате често по работа, и то сами, приключението се превръща по-скоро в мъчение. Предлагаме ви няколко съвета, с които винаги ще се чувствате у дома докато пътувате.

Почивка без технологии – способни ли сте?

Почивка без технологии – способни ли сте?

Способни ли сте на почивка без технологии? Без мобилен телефон, без интернет, без телевизия – само любимите ви хора и заобикалящата ви реалност. За да си отговорите на този въпрос ви предлагаме да обмислите ползите от почивка без технологии.