Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

0 коментара0/5

Знаете ли за хотел „Монте Кристо“ в Благоевград?

Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

Хотел „Монте Кристо“  в Благоевград е единственият в района със спа център с минерална вода.  Спа центъра  разполага с акватоничен басейн с минерална вода, джакузи, сауна, парна баня, турска баня, лакониум, масажни ванички за ходила и кнайп пътека.

Хотел „Монте Кристо“  4*, Благоевград  разполага с  конферентна зала, която е изключително подходяща за провеждане на обучения, конференции и семинари. Хотелът е бил домакин на редица национални и международни мероприятия многократно.  Залата е без колони, с естествена дневна светлина и изглед към парка пред  хотела.  Като комплимент организаторите  получават  преференциални цени за настаняване, безплатно ползване на офис техника, озвучаване и интернет достъп. Хотелът предлага изключително разнообразие от кафе-паузи и работни обяди.  За  завършек на работния ден ресторант „Дантес“ дава възможност да се организира гала-вечеря за участниците с изключително вкусно меню и музикално-артистични  програми.

Хотел „Монте Кристо“  е прекрасен избор за хора, интересуващи се от различни видове туризъм като  бизнес, планински, екологичен, воден, културно-исторически, религиозен, балнеологичен и ски-туризъм.

За повече информация:

МОНТЕ КРИСТО ХОТЕЛ
Благоевград 2700
ул. Иван Рилски №1
Тел:+359 887 603 530
@: reservations@hotelmontecristobg.com
facebook: MONTE Cristo Blagoevgrad
www.hotelmontecristobg.com

 

Още от "Полезно и любопитно"

Хайде на сафари!

Хайде на сафари!

За да тръгнете на сафари ви трябват подходяща екипировка, обучен водач и... авантюристичен дух. Едно сафари в необятните африкански земи ще ви срещне с непознати географски ширини, хора, култура и племена. Хайде на сафари! 

Какво да вземете, когато тръгвате на къмпинг?

Какво да вземете, когато тръгвате на къмпинг?

Някои тръгват на къмпинг сякаш се преселват за вечни времена. А други просто мятат раницата на гръб и поемат без цел и посока. Без значение към коя група спадате, има някои неща, които не бива да пропускате в багажа. Ето кои са задължителните вещи за всяко къмпинг оборудване.

Magic Ice – Леденият свят на Истанбул

Magic Ice – Леденият свят на Истанбул

От скоро Истнабул си има нова впечатляваща атракция – леденият музей Magic Ice. Отворен целогодишно, Magic Ice е първият в света леден музей, създаден в топли климатични условия. Потопете се в света на Magic Ice и открийте вълшебството на леда.