Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

0 коментара0/5

Знаете ли за хотел „Монте Кристо“ в Благоевград?

Хотел „Монте Кристо“, където градът и природата се сливат

Хотел „Монте Кристо“  в Благоевград е единственият в района със спа център с минерална вода.  Спа центъра  разполага с акватоничен басейн с минерална вода, джакузи, сауна, парна баня, турска баня, лакониум, масажни ванички за ходила и кнайп пътека.

Хотел „Монте Кристо“  4*, Благоевград  разполага с  конферентна зала, която е изключително подходяща за провеждане на обучения, конференции и семинари. Хотелът е бил домакин на редица национални и международни мероприятия многократно.  Залата е без колони, с естествена дневна светлина и изглед към парка пред  хотела.  Като комплимент организаторите  получават  преференциални цени за настаняване, безплатно ползване на офис техника, озвучаване и интернет достъп. Хотелът предлага изключително разнообразие от кафе-паузи и работни обяди.  За  завършек на работния ден ресторант „Дантес“ дава възможност да се организира гала-вечеря за участниците с изключително вкусно меню и музикално-артистични  програми.

Хотел „Монте Кристо“  е прекрасен избор за хора, интересуващи се от различни видове туризъм като  бизнес, планински, екологичен, воден, културно-исторически, религиозен, балнеологичен и ски-туризъм.

За повече информация:

МОНТЕ КРИСТО ХОТЕЛ
Благоевград 2700
ул. Иван Рилски №1
Тел:+359 887 603 530
@: reservations@hotelmontecristobg.com
facebook: MONTE Cristo Blagoevgrad
www.hotelmontecristobg.com

 

Още от "Полезно и любопитно"

В подземията на Колизеума в Рим

В подземията на Колизеума в Рим

Колизеумът в Рим е едно от най-колосалните творения на античната архитектура. И ако досега достъпни за туристи бяха едва 30 % от легендарната арена, то вече можете да научите най-тъмните й тайни - подземията на Колизеума в Рим отвориха врати.

Културните столици на Европа

Културните столици на Европа

Наричат ги културните първенци на Европа. Освен че са главни градове на големите европейски държави, всеки от тях с гордост е провъзгласен за образец на културата, който не само удивлява, но и просветлява.

Кататумбо - световна столица на мълниите

Кататумбо - световна столица на мълниите

Всяка година около Кататумбо могат да се видят повече от един милион светкавици, повече от което и да е друго място по света.