Хотелът, в който Пипа Мидълтън прекара медения си месец

0 коментара0/5

Пипа Мидълтън и нейният съпруг Джеймс Матюс избраха красив тихоокеански остров за своя едноседмичен меден месец. Научете повече подробности и разгледайте снимки от хотела, в който Пипа Мидълтън избра да прекара медения си месец.

Хотелът, в който Пипа Мидълтън прекара медения си месец
 © Guliver/Getty Images, thebrando.com

Само преди 10 дни Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс си казаха „да”. Веднага след сватбата двамата младоженци се отправиха към идилична почивка далеч от Великобритания.

Подобно на сестра си Кейт Мидълтън, Пипа също избра остров за своя меден месец. Вместо на Сейшелите както Кейт и принц Уилям обаче, Пипа и Джеймс решиха да заминат за Тетиароа – красив малък остров във Френска Полинезия.

Добави описание

Тетиароа се намира само на 50 километра северно от Таити и наскоро беше посетен от друга известна двойка, а именно Барак Обама и съпругата му Мишел.

Историята на остров Тетиароа е много интересна. През 1962 година актьорът Марлон Брандо се влюбва в мястото, докато е там за снимките на свой филм. Четири години по-късно Брандо заедно със своята съпруга – полинезийката Тарита, купуват острова за около 20 000 долара.

Къде ще почиват номинираните и наградените с „Оскар” >>>

След смъртта на актьора островът се превръща в The Brando – луксозен еко ризорт, където нощувката струва 3000 паунда или около 3800 долара.

Добави описание

Ризортът предлага 35 вили, като всяка разполага с открита баня, инфинити басейн и люлеещ се стол за двама. Климатичната система работи с морска вода, а токът идва от слънчева енергия и генератори, които работят с кокосово масло.

Сватба в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям >>>

Островът Тетиароа е заобиколен от прозрачна синя вода, цветни рифове и бели плажове. Престоят там със сигурност ще гарантира невероятни изживявания и някои от най-зрелищните гледки в света. Неслучайно Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс са се спрели именно на Тетиароа.

30.05.2017/Милена Алексиева

Още от "Полезно и любопитно"

Вълнуващи световни събития през 2011 г.

Вълнуващи световни събития през 2011 г.

През новата 2011 г. ви очакват десетки вълнуващи събития, които ще разтърсят света и ще подлудят туристите. Сега е моментът да разберете къде какво ще се случва. Вижте кои са някои от вълнуващите световни събития за 2011 г. и се подгответе.

Ходите ли на опера?

На опера из Европа

Операта е може би най-уважаваното и аристократично сценично изкуство в света. Но въздействието му върху публиката нямаше да бъде и наполовина толкова пленяващо без пищната, по кралски разкошна атмосфера на сградите, в които се поставя. Каним ви сред великолепието на едни от най-впечатляващите оперни театри в Европа.

Където и да отивате, винаги има какво да видите, с кого да поговорите и какво да научите.

Как по-добре да опознаете дестинацията, която посещавате

Идеята на пътешествията е да опознаете по-добре страната си и света. Ето защо, без значение каква е целта на пътуването ви, винаги е добре да обогатявате и културния си опит. Вижте как, без много усилия, можете да научите повече за дестинацията, която посещавате.