Най-предпочитаните парти - дестинации

5 коментара0/5

Дестинация:
Златни пясъци - България;
Миконос - Гърция;
Ибиса - Испания;
Алания, Бодрум - Турция;
Хърватска;

Искате да танцувате, да флиртувате, да празнувате – или иначе казано, чудите се къде можете да превърнете почивката си в парти.

9385_0.jpgНаред с известните курорти Майорка, Ибиса, Карибите и многобройните екзотични кътчета, вече все по-голяма популярност добиват дестинациите, намиращи се в Източна Европа. Изненадващо, според проучванията, едни от най-желаните парти – зони се оказват България, Унгария, Турция и Хърватия. И не случайно – смесицата от екзотика и балканска култура се оказва изключително привлекателна и печеливша комбинация, която привлича огромен брой туристи, към тези парти - дестинации всяка година.

Златни пясъци, България

Начело на листата за най-щуро парти се намира България. И как няма да е така. Тук подмамват с ниски цени и обещаващи възможности за забавление. 6-километровото крайбрежие, намиращо се близо до един от най-големите родни градове, е Меката на вихрещите се луди танци. Тук ще намерите всичко, за което можете да си помислите и което ви е необходимо за едно парти. А огромните дискотеки и луксозните барове ви замайват на брега на морето и ви гарантират 100 % веселие.

Остров Паг, Хърватия

Едно от най-красивите райски кътчета на Адратика, получило името си още в древен Рим – Пагус (село). Прочут с производството на вино, овче сирене, подправки, се оказва, че островът има хиляди поклоници. През деня релаксираш, а вечерта се хвърляш да празнуваш в нощния живот на Паг. Оказва се, че партито тук ти идва в повече, отколкото си заплатил.

9385_1.jpgБодрум, Турция


Вълнуващите дни в този малък град на турската ривиера са ви гарантирани. Хотелските комплекси са разположени в малки и живописни заливи, пръснати на целия полуостров. Всяка вечер, типично по ориенталски, Бодрум се превръща в една голяма парти сцена. Турците го определят като вторият Истанбул. Тук има повече барове от всяко място по крайбрежието. Нощният живот кипи от настроение и предлага разнообразие от стилни клубове на брега, които ви приканват да танцувате.

Алания, Турция

Ако искате да прекарате отпуската си или да си организирате парти в екзотична атмосфера на брега на Средиземно море, то в Алания можете да получите най-доброто обслужване и да се забавлявате до насита. Това е млад и динамично развиващ се курорт с евтини хотели, кафета, барове и дискотеки и отлични пясъчни плажове. В големите дискотеки, а също и в малките механи и барове, можете да намерите всичко. Луксозните клубове и локали са естетсвено на крайбрежната ивица и предлагат разнообразие от стил и обслужване. Тук можете да празнувате 7 дни без прекъсване.

Ибиса, Испания

Ибиса си остава парти – дестинация No 1. Тук се намират най-големите клубове, най-купонджийските нощи и най-прочутите DJ – и. Едно от най-известните заведения е “Kafe del Mar”, което се намира на самия бряг на Сан Антонио. На това мшсто се събират хиляди жадни за парти младежи и се наслаждават на екзотични коктейли и Chill Out музика.
9385_2.jpg
Миконос, Гърция

Южната ни съседка се слави с многообразието си от острови и възможности за почивка. Но специално остров Миконос е известен с вълнуващ нощен живот. Партито се вихри в множеството барове, клубове и дискотеки, които оформят и истинската картина на мястото. В горещите нощи се срещат най-различни националности, защото всеки може да си организира партито по свой вкус.


27. 03. 2009 / Цвети Тошева

5 коментарaДобави коментар »

Domakinka

От Domakinka23.02.2017, 15:52 ч.

Просто трябва да се пресече сръбската граница... и се почва:)))

Виж всички коментари за "Най-предпочитаните парти - дестинации".

Още от "Полезно и любопитно"

Топ 10 на най-красиви ресторанти в света

Топ 10 на най-красивите ресторанти в света

Най-красивият ресторант в света е Ithaa Undersea Restaurant в Малдивите, според класацията на блога The Daily Meal. Вижте кои други попадат в Топ 10 на най-красивите ресторанти в света.

7-те подземни чудеса на света

7-те подземни чудеса на света

В света има природни чудеса,архитектурни чудеса и антични чудеса. Защо тогава да няма и подземни чудеса?! Мистериозни и впечатляващи, те са добре скрити от любопитните погледи. Затаете дъх и изследвайте дебрите на 7-те подземни чудеса на света.

Любопитни факти за Олимпийските игри

Любопитни факти за Олимпийските игри

Олимпийските игри са едно от най-зрелищните и вълнуващи събития в света на спорта. И тъй като сме на прага на нова олимпийска вълна, подбрахме някои от най-любопитните факти за Олимпийските игри, с които да направим изживяването пълноценно.