За Вашата приказна сватба

0 коментара0/5

За Вашата приказна сватба

Как си представяте мечтаната сватба? С голямо тържество в изискан ресторант, с изнесен ритуал на просторна тераса с панорамна гледка към Витоша или в тесен кръг далеч от града, сред китните гори на Боровец? 

Добави описание

Независимо какви са Вашите желания, ние ще намерим начин да организираме Вашия сватбен ден точно така, както си го представяте. Ето защо Хотел Феста София е любимото място на много булки.

Добави описание

Във Феста Хотели всяка булка ще получи своя приказен сватбен ден с меню по избор, дегустация на избраните ястия, настаняване на младоженците в сватбената нощ като комплимент от хотела, паркинг за гостите, помощ в избора на DJ, сватбен фотограф и украса.

Доверете ни се в най-важния ден в живота си и ни позволете да организираме вашата незабравима сватба в София или Боровец. 

Разгледайте нашите предложения тук>>>

Добави описание

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "За Вашата приказна сватба".

Още от "Полезно и любопитно"

10 от най-впечатляващите ЮНЕСКО забележителности

10 от най-впечатляващите ЮНЕСКО забележителности

В списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство са включени над 900 впечатляващи забележителности. И тъй като не можем да изброим всичките, подбрахме 10, които всеки пътешественик трябва да посети поне веднъж в живота си. 

Страх от летене? Преодолейте го!

Страх от летене? Преодолейте го!

За мнозина страхът от летене със самолет звучи абсурдно. Но онези, които го имат, преживяват истински кошмар всеки път, когато се наложи да пътуват. Ако и вие имате страх от летене, намерете начин да го преодолеете преди да е разрушил живота ви.