На екскурзия през зимата-какво да вземем?

0 коментара0/5

Опаковането на багаж е досадна и не толкова лесна задача. Мястото никога не стига и винаги ви се струва, че трябва да вземете още. Има обаче няколко задължителни неща, които не бива да забравяте, когато тръгвате на екскурзия през зимата.

На екскурзия през зимата-какво да вземем?

Опаковането на багаж за екскурзия през зимата често е предизвикателство, като в случая говорим за обикновена семейна ваканция. Ски почивките са съвсем друга категория - за тях подготовката е много по-обстоятелствена и багажът винаги е много по-обемен заради ски екипировката. Но събирането на багаж за обикновената зимна екскурзия не е много по-лесно.

Зимните дрехи са обемни и заемат много място. Затова често не остава място за друг багаж, след като ги насложим по куфарите и саковете. Така лесно се забравят дреболиите, които са не по-малко важни.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Как да опаковате чупливите сувенири при пътуване

Какво трябва да вземете, когато тръгвате на къмпинг

Вместо до последно да прибирате и вадите багаж, за да видите дали не сте забравили нещо, опитайте следното: Отделете дрехите и другите дреболии от багажа в друга стая.

Подредете ги върху леглото няколко дни по-рано. Всяка вечер преглеждайте за минута-две багажа и помислете дали не искате да махнете/добавите нещо. Сложете ги в саковете и куфарите вечерта преди заминаване. Така ще имате пресен спомен какво сте сложили и какво не и няма да има нужда от стократно проверяване.

На екскурзия през зимата

какво да вземем?

Как да пестите място?
Как да пестите място?
Шал, шапка и ръкавици
Шал, шапка и ръкавици
Очила дори през зимата
Очила дори през зимата
Защитете кожата
Защитете кожата

А при вас кой стяга багажа и имате ли си специален начин за подреждането на куфарите? Случва ли ви се често да забравите нещо, без което не можете?

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "На екскурзия през зимата-какво да вземем?".

Още от "Полезно и любопитно"

Домашни идеи за "Св. Валентин"

Домашни идеи за "Св. Валентин"

Св. Валентин наближава. И ако романтичното пътешествие изглежда мираж, а изненадите не са силната ви страна, пак има начин да направите деня специален. Пренесете любимата си романтична дестинация у дома с нашите домашни идеи за Св. Валентин.

Има неща, които никой няма да ви каже за пътуването със самолет

Какво не знаете за пътуването със самолет

Пътуването със самолет е сред най-предпочитаните и бързи начини за придвижване на дълги разстояния, но и сред най-непредвидимите. Aвиокомпаниите ревниво крият десетки малки тайни, които ако разберете, ще променят отношението ви към този вид транспорт. Ето няколко неща, които никой не ви казва за пътуването със самолет.

Линда Лийминг: Как открих себе си в земята на Дракона

Линда Лийминг: Как открих себе си в земята на Дракона

Линда Лийминг – една американка в сърцето на най-щастливата страна на света.