На екскурзия през зимата-какво да вземем?

0 коментара0/5

Опаковането на багаж е досадна и не толкова лесна задача. Мястото никога не стига и винаги ви се струва, че трябва да вземете още. Има обаче няколко задължителни неща, които не бива да забравяте, когато тръгвате на екскурзия през зимата.

На екскурзия през зимата-какво да вземем?

Опаковането на багаж за екскурзия през зимата често е предизвикателство, като в случая говорим за обикновена семейна ваканция. Ски почивките са съвсем друга категория - за тях подготовката е много по-обстоятелствена и багажът винаги е много по-обемен заради ски екипировката. Но събирането на багаж за обикновената зимна екскурзия не е много по-лесно.

Зимните дрехи са обемни и заемат много място. Затова често не остава място за друг багаж, след като ги насложим по куфарите и саковете. Така лесно се забравят дреболиите, които са не по-малко важни.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Как да опаковате чупливите сувенири при пътуване

Какво трябва да вземете, когато тръгвате на къмпинг

Вместо до последно да прибирате и вадите багаж, за да видите дали не сте забравили нещо, опитайте следното: Отделете дрехите и другите дреболии от багажа в друга стая.

Подредете ги върху леглото няколко дни по-рано. Всяка вечер преглеждайте за минута-две багажа и помислете дали не искате да махнете/добавите нещо. Сложете ги в саковете и куфарите вечерта преди заминаване. Така ще имате пресен спомен какво сте сложили и какво не и няма да има нужда от стократно проверяване.

На екскурзия през зимата

какво да вземем?

Как да пестите място?
Как да пестите място?
Шал, шапка и ръкавици
Шал, шапка и ръкавици
Очила дори през зимата
Очила дори през зимата
Защитете кожата
Защитете кожата

А при вас кой стяга багажа и имате ли си специален начин за подреждането на куфарите? Случва ли ви се често да забравите нещо, без което не можете?

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "На екскурзия през зимата-какво да вземем?".

Още от "Полезно и любопитно"

Топ 10 на най-красиви ресторанти в света

Топ 10 на най-красивите ресторанти в света

Най-красивият ресторант в света е Ithaa Undersea Restaurant в Малдивите, според класацията на блога The Daily Meal. Вижте кои други попадат в Топ 10 на най-красивите ресторанти в света.

Космичната сила на хорото

Космичната сила на хорото

“Св. Иван Рилски SPA, Хотел и Апартаменти“ в Банско е приготвил изненада за своите гости

Опаковайте багажа си като професионалист

Как да пътувате компактно?

При вида на дама, пътуваща само с едно миниатюрно куфарче или чанта за ръчен багаж, съвсем естествено се питате: как, за бога, успява да е толкова компактна, а въпреки старанията да съм икономична в багажа си, мястото все не ми стига? Не се терзайте! Явно е от хората, които са се научили да пътуват компактно. С нашите съвети и няколко тренировки и вие ще станете част от тях!