На екскурзия през зимата-какво да вземем?

0 коментара0/5

Опаковането на багаж е досадна и не толкова лесна задача. Мястото никога не стига и винаги ви се струва, че трябва да вземете още. Има обаче няколко задължителни неща, които не бива да забравяте, когато тръгвате на екскурзия през зимата.

На екскурзия през зимата-какво да вземем?

Опаковането на багаж за екскурзия през зимата често е предизвикателство, като в случая говорим за обикновена семейна ваканция. Ски почивките са съвсем друга категория - за тях подготовката е много по-обстоятелствена и багажът винаги е много по-обемен заради ски екипировката. Но събирането на багаж за обикновената зимна екскурзия не е много по-лесно.

Зимните дрехи са обемни и заемат много място. Затова често не остава място за друг багаж, след като ги насложим по куфарите и саковете. Така лесно се забравят дреболиите, които са не по-малко важни.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Как да опаковате чупливите сувенири при пътуване

Какво трябва да вземете, когато тръгвате на къмпинг

Вместо до последно да прибирате и вадите багаж, за да видите дали не сте забравили нещо, опитайте следното: Отделете дрехите и другите дреболии от багажа в друга стая.

Подредете ги върху леглото няколко дни по-рано. Всяка вечер преглеждайте за минута-две багажа и помислете дали не искате да махнете/добавите нещо. Сложете ги в саковете и куфарите вечерта преди заминаване. Така ще имате пресен спомен какво сте сложили и какво не и няма да има нужда от стократно проверяване.

На екскурзия през зимата

какво да вземем?

Как да пестите място?
Как да пестите място?
Шал, шапка и ръкавици
Шал, шапка и ръкавици
Очила дори през зимата
Очила дори през зимата
Защитете кожата
Защитете кожата

А при вас кой стяга багажа и имате ли си специален начин за подреждането на куфарите? Случва ли ви се често да забравите нещо, без което не можете?

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "На екскурзия през зимата-какво да вземем?".

Още от "Полезно и любопитно"

Сватба в хотел България Бургас – приказна емоция облечена в стил

Сватба в хотел България Бургас – приказна емоция облечена в стил

Основният ресторант на хотел България си остава най-предпочитаното място за провеждане на сватбени тържества в Бургас.

Творчеството – нов начин за почивка

Творчеството – нов начин за почивка

Творчеството като активна и съзнателна почивка. Често, хората възприемат творчеството като нещо извън тях. Обичаме да се докосваме до него, да му се наслаждаваме, възхищаваме се на тези, които могат да изразят вътрешния си свят по начин, по който вълнуват и околните, но рядко се замисляме, че творчеството не е просто дарба за избрани.

На къмпинг с любимия – романтика под звездите

На къмпинг с любимия – романтика под звездите

Може да не успявате да вместите почивката в графика си или пък вече да сте се възползвали от отпуската си, но за един уикенд на къмпинг с любимия винаги ще се намери време. Подарете си доза вълнуващи емоции с малко романтика под звездите.